AccuWeather 7.3.3 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
185

AccuWeather ramane unul dintre cele mai populare servicii meteo online, informatiile despre vreme de aici dovedindu-se de multe ori a fi mai acurate decat in orice alt loc. Acest site web ofera utilizatorilor de iPhone si iPod touch posibilitatea de a obtine toate aceste informatii prin intermediul aplicatiei AccuWeather – Weather for Life.

accuweatherDupa ce au lansat la inceputul acestui an o prima actualizare majora pentru aceasta aplicatie, cei de la AccuWeather vin astazi cu o noua actualizare importanta pentru toti utilizatorii. Fara a specifica in mod direct ca versiunea 7.3.3 a aplicatiei meteo include compatibilitate cu iOS 8, cei de la AccuWeather au implementat o functie disponibila numai in aceasta versiune a sistemului de operare. Mai exact, noua versiune a aplicatiei pentru iPhone si iPod to0uch include doua widget-uri pentru centrul de notificari din iOS 8. Primul dintre acestea afiseaza informatiile despre vreme in locatia in care te afli pe ziua curenta, in timp ce al doilea include informatii AccuWeather MinuteCast, pe care s-ar putea sa nu le obtii in Romania.

Alaturi de noua caracteristica adresata doar iOS 8, versiunea 7.3.3 a AccuWeather include un nou design pentru elementul care afiseaza prognoza meteo pe ore, acesta fiind mai modern, intuitiv si oferind un mod de navigare mai rapida prin informatiile de care ai nevoire. De asemenea, in aplicatie au fost incluse acum alerte care avertizeaza utilizatorii in legatura cu faptul ca urmeaza o vreme rea in zona in care te afli. Separat de aceste noutati, AccuWeather pentru iPhone permite utilizatorilor sa faca o glisare in sus pentru a ascunde ecranele cu detalii, dar si o glisare in jos pentru a reimprospata continutul de pe orice pagina. Legat de partajare, aplicatia permite utilizatorilor sa trimita GIF-uri animate prietenilor cu modul in care avanseaza o furtuna direct de pe harta radar. La final, peste 200 de optimizari si corecturi de probleme au fost efectuate de catre dezvoltatorii acestei aplicatii, ceea ce inseamna ca totul ar trebui sa functioneze mai bine decat in trecut.

Pentru a face actualizarea la versiunea 7.3.3 a aplicatiei AccuWeather, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • AccuWeather pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -