Fiindca ne apropriem cu pasi mari si repezi de lansarea oficiala a iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, preturile celor doua dispozitive din magazinele care le comercializeaza deja incep sa fie reduse cu sume considerabile. Desigur, nu vom vorbi despre magazinele care le-au listat la pret exagerat pentru ca acum sa le ofere la pretul din celelalte magazine, ci despre magazine care deja listau noile dispozitive la un pret decent.

Dupa cateva reduceri nesemnificative de numai cateva zeci de lei, eMAG vine in sfarsit cu o reducere consistenta de 9% la unele versiuni de iPhone 6 din oferta proprie. Cum intreaga oferta a promotiei Oktoberfest a fost actualizata recent, iPhone 6 face parte dintre dispozitivele ce fac obiectul “Festivalului promotiilor tari”. Pretul redus al iPhone 6 de la eMAG este de numai 3.389 de lei, in versiunea de 16 GB aurie sau gri stelar (fata de 3.699 lei cat este in mod normal), deci vorbim despre o oferta de nerefuzat in momentul de fata pentru oricine este interesat sa isi cumpere un iPhone 6.

Alaturi de iPhone 6, eMAG pastreaza reducerile la mii de produse si adauga alte oferte noi pe care le puteti viziona aici sau urmand unul dintre linkurile specifice de mai jos:

Separat promotiile la produsele Apple, Oktoberfest aduce reduceri semnificative la telefoane si alte produse IT, la produsele din categoria TV, Foto & Electronicela ElectrocasniceCarti, media & echipamente sportiveCosmetice, parfumuri, jucarii & Bebe, precum si la cele pentru Casa, Auto si Petshop. Pagina promotiei este aceasta.

Spor la cumparaturi

 

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.