iOS 8.1 va readuce albumul Rola film pe iPhone si iPad

0
462

iOS 8 a adus o schimbare care a creat destul de multa confuzie in randul utilizatorilor, dar si foarte multi nervi. Arhicunoscutul album Rola film a facut loc unui album nou care ofera un mod diferit de stocare a pozelor – Recent adaugate. Daca in fostul album pozele erau stocate in functie de dispozitivul de pe care au fost salvate, in cel mai recent toate pozele utilizatorilor sunt stocate dupa data adaugarii lor si nu sunt pastrate decat pentru o perioada limitata de timp – totul intr-o incercare de a creste rata utilizarii filei Poze.

Citeste si: Da, albumul Rola film a disparut din iOS 8. Iata unde iti poti gasi toate pozele tale si ce trebuie sa stii despre schimbare

Din fericire, iOS 8.1 – o versiune a iOS anuntata de catre Apple asta-seara – va readuce albumul rola film pe dispozitivele utilizatorilor, potrivit lui Craig Federighi. Asta inseamna ca disponibilitatea acestui album inca din prima versiune beta a iOS 8.1 nu va fi retrasa odata cu lansarea versiunii finale a carei data de lansare a fost stabilita pe luni – 20 octombrie.

Aplicatia Poze va primi incepand cu iOS 8.1 o versiune beta publica a caracteristicii Galerie foto iCloud ce ar fi trebuit sa soseasca inca odata cu iOS 8.0 pe iPhone si iPad. Aceasta noua functie permite utilizatorilor sa stocheze pozele si videoclipurile pe iCloud pentru a le avea oriunde si oricand, dar si in orice numar (pana la limita spatiului de stocare oferit de planul iCloud selectat de tine).

Incepand cu iOS 8.1, Poze va avea filele Poze, unde vor fi stocate toate fotografiile si videoclipurile in ani, colectii si momente, Partajate (pentru fluxurile foto partajate si Galeria foto iCloud), si Albume, unde vei putea gasi Rola film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.