Apple va continua sa comercializeze iPad mini, iPad mini 2 si iPad Air

0
141

Apple a anuntat in cursul zilei de astazi doua noi modele de iPad – iPad mini cu ecran Retina (iPad mini 3) si iPad Air 2. Daca in cazul iPad mini 3 nu vorbim despre prea multe si importante noutati fata de modelele precedente, iPad Air 2 vine cu cateva noutati semnificative fata de toate modelele precedente.

Asa cum se intampla odata cu lansarea unor noi modele de iPhone sau iPad, compania Apple mentine la vanzare cateva generatiile precedente de iPad mini si iPad Air, scazandu-le pretul. Anul acesta totul merge pana intr-acolo incat Apple pastreaza chiar si batranul iPad mini 1 la vanzare, scazandu-i pretul si mai mult si facandu-l mai accesibil pentru toti utilizatorii.

iPad mini 1 va fi disponibil in magazine incepand de astazi la pretul de 249 $ pentru versiunea de 16 GB Wi-Fi (fata de 299 $ cat era pana acum). Fratele sau mai mare si mult mai avansat din toate punctele de vedere – iPad mini 2 (cu ecran Retina) va fi disponibil la un pret incepand cu 299 $, acesta fiind mai mic cu 100$ decat pana acum. In comparatie, iPad mini 3 va avea un pret de vanzare de 399 $, adica la fel de mare ca si cel al iPad mini cu ecran Retina pana anul trecut.

Trecand la iPad-ul cu ecran de 9,7 inch, Apple a anuntat ca primul model de iPad Air (lansat anul trecut) va fi disponibil la un pret de doar 399 $, la fel ca si, aparent, defunctul iPad 4. iPad Air 2 va avea, insa, un pret mai mare cu doar 100 $ si ramane de vazut cat de mult va conta aceasta diferenta pentru utilizatori atunci cand vor trebui sa aleaga intre doua iPad-uri extrem de performante.

- Reclamă -