Flipboard 3.0 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
112

Flipboard este cunoscuta aplicatie pentru mobil care poate transforma orice flux de stiri sau noutati de pe retelele sociale intr-o revista personalizata, care va face o placere sa descoperi cele mai importante lucruri pentru tine. Fiindca a trecut mai bine de un an de cand aceasta aplicatie populara pe platforma iOS a primit ultima actualizare majora, dezvoltatorii ei au decis sa publice la sfarsitul acestei luni cea de-a treia generatie a Flipboard pentru iOS.

flipboard #itutorial.roVersiunea 3.0 a Flipboard reprezinta, poate, una dintre cele mai majore actualizari primite de aceasta aplicatie de la lansare si pana in momentul de fata, oferind utilizatorilor noi instrumente si un design mai proaspat ce se imbina perfect cu iOS 8. In primul rand, noua versiune a Flipboard ofera utilizatorilor peste 30.000 de subiecte pe care le pot urmari. Fiecare dintre aceste subiecte disponibile acopera cele mai bune stiri din randul jurnalistilor, site-urilor web si a celor peste 10 milioane de reviste create cu ajutorul acestei platforme. Utilizatorii pot naviga printre aceste subiecte fie prin intermediul motorului de cautare, fie folosind etichetele adaugate la fiecare dintre ele.

Alaturi de subiecte, Flipboard include sectiunea The Daily Edition care ofera articole recomandate selectate cu atentie de echipa din spatele aplicatiei si incarcate in fiecare zi la ora 7:00. Aceste articole sunt selectate din diferite surse si ar trebui sa iti ofere o imagine buna asupra noii zile. Trecand mai departe, Flipboard ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari persoanele pentru a fi mereu la curent cu tot ceea ce adauga in revistele lor si un design reimprospatat, cu noi coperte pentru reviste, noi caractere si un nou mod de afisare a comentariilor.

Utilizatorii de iPhone au parte si de cateva functionalitati exclusive in noul Flipboard 3.0.  In primul rand, designul a fost modificat cu atentie, oferind acum o noua bara cu file pentru navigarea rapida prin continutul tau de pe Flipboard, acces rapid la articoele venite de la persoanele pe care le urmaresti, precum si butoane pentru cautare, notificari si profil. De asemenea, noi butoane au fost concepute de catre dezvoltatori pentru a oferi un mod mai usor de a aprecia, distribui si adauga noi articole in reviste.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.0 a aplicatiei Flipboard, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -