Ca si cum nu ar avea una dintre cele mai populare aplicatii de pe App Store si cea mai cunoscuta retea de socializare din intreaga lume, Mark Zuckerberg si echipa nu se obosesc sa isi actualizeze aplicatiile pentru iOS astfel incat sa fie compatibile cu niste terminale disponibile de aproape o luna – iPhone 6 si 6 Plus. In pofida critificilor venite de la utilizatorii celor mai noi modele de iPhone, inginerii de la Facebook lucreaza la implementarea de noi functii mai mult sau mai putin importante ori stupide.

facebookIncepand cu aceasta saptamana, utilizatorii Facebook vor putea lasa pentru prima data comenatrii cu celebrele stickere oferite initial doar in Facebook Messenger. Asta inseamna ca nu doar pe PC, ci si folosind aplicatia pentru iPhone sau iPad vei putea sa lasi stickere in sectiunea de comentarii a fiecarei postari. Cu ajutorul acestor stickere, utilizatorii ar trebui sa isi poata exprima mai bine ideile cu cele vazute in postarea persoanei ori a paginii urmarite. Or daca nu era suficient ca multi au gasit functia de comentare cu imagini grozava pentru a intoxica fiecare postare pe care o vad, acum mai au un instrument la dispozitie.

Pe iOS, la deschiderea postarii ori a unei imagini, vei vedea o fata zambitoare pe bara de comentariu, exact ca si in cazul Facebook Messenger. Butonul cu aceasta fata va trebui actionat si de pe desktop pentru a vedea toate stickerele instalate, dar si pentru a descarca unele noi din catalogul special.

Lansarea acestei functii este una treptata, asa ca daca nu ai gasit-o inca, ea va fi oferita si profilului tau in urmatoarele ore sau zile. Retineti ca noua functie nu vine cu o actualizare a aplicatiei Facebook, ci este adaugata automat de compania americana pe dispozitivul tau.facebook

O alta schimbare mai putin importanta facuta de catre Facebook in ultimele zile si pe care s-ar putea sa o aveti deja cu totii pe propriile profile este legata de fotografii. Aranjamentul imaginilor din sectiunile Uploads (Incarcari) si Photos of You (Poze cu tine) a fost modificat automat de catre Facebook, optandu-se acum pentru un mozaic care ofera o experienta mai moderna utilizatorilor si nimic mai mult.

La fel ca si in cazul stickerelor, functia este adaugata automat de Facebook fara a fi necesara descarcarea vreunei actualizari.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.