Descarca acum iOS 8.1 pentru iPhone, iPad si iPod touch (linkuri directe)

0
404

In cursul acestei seri compania Apple a publicat, dupa o perioada de testare care a durat cateva saptamani, versiunea finala a iOS 8.1 pe care posesorii de iPad 2 (sau un model mai recent), iPhone 4s (sau un model mai recent) si iPod touch generatia a 5-a o vor putea instala pe propriile dispozitive. Actualizarea este cea mai importanta pe care o primeste sistemul de operare pentru dispozitivele iPhone, iPad si iPod touch de la lansarea iOS 8 si pana in prezent, introducand o serie de noutati si aducand imbunatatiri semnificative performantelor (citeste mai multe despre toate noutatile pe care le aduce iOS 8.1).

Ca de obicei, actualizarea este disponibila gratuit pentru toata lumea si recomandata mai ales pentru aceia care au instalat iOS 8 deja pe propriile dispozitive. Metoda de actualizare recomandata si cea mai putin complicata este cea care implica folosirea sistemului Actualizare software al iOS sau aplicatia iTunes pentru Mac sau PC (citeste mai multe despre cum poti face actualizarea la cea mai recenta versiune a iOS).

Totusi, in cazul in care, din cauza unor probleme sau din diferite considerente, nu doriti sa utilizati metodele mentionate anterior, veti putea descarca fisierul .ipsw de mai jos (corespunzator dispozitivului pe care il detineti) pe care sa il instalati pe dispozitivul dvs. Pentru a face acest lucru va trebui sa urmati pasii mentionati mai jos:

In primul rand, va trebui sa aveti descarcat iTunes 12 sau o versiune ulterioara (mai multe detalii aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 12 tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS dispozitivului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Option/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs., cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

Descarca iOS 8.1 pentru iPhone, iPad si iPod touch

iPhone

iPad

iPod touch

Nota: Modelele notate cu * sunt cele GSM, deci compatibile cu retelele celulare din Romania si majoritatea lumii. Cele CDMA sunt adresate unor retele din SUA si alte cateva state.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.