Apple are un nou director al departamentului de relatii cu publicul

0
231

Dupa ce Katie Cotton si-a anuntat retragerea (fortata?) la inceputul acestui an, iar postul de director al departamentului de relatii cu publicul din cadrul companiei Apple a ramas vacant inca din mai, americanii au gasit in sfarsit persoana potrivita pentru unul dintre rolurile importante. Unul dintre veteranii departamentului de relatii cu publicul care lucreaza la Apple de ani buni, Steve Downling a fost avansat la functia de director intern al departamentului de relatii cu publicul, scrie Re/code.

Downling ar fi fost investit saptamana trecuta de catre Tim Cook, directorul general al companiei Apple, dupa ce acesta din urma si-a petrecut mai bine de sase luni cautand „o fata mai prietenoasa si mai abordabila” pentru a o inlocui pe Katie Cotton, o alta persoana care a lucrat aproape 20 de ani in Cupertino. Pe parcursul ultimelor luni au existat informatii potrivit carora Dowling a fost selectat, insa au fost si informatii potrivit carora un fost secretar al Casei Albe, Jay Carney, ar fi fost luat in vizor de gigantul american.

O mentiune importanta legata de noul director al departamentului de relatii cu publicul este ca acesta ocupa doar temporar aceasta functie intrucat pana in momentul de fata cei din Cupertino nu au gasit pe cineva mai bun sau mai cunoscut din exterior care sa ii poata lua locul.

Dowling a lucrat pentru Apple in ultimii unsprezece ani, iar inainte de a primi acest rol temporar a servit ca si director in cadrul departamentului de relatii cu publicul al corporatiei. Inainte de a veni la Apple, el a fost jurnalist al CNBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.