Apple a publicat manualul de utilizare in limba romana pentru iPhone cu iOS 8

0
7191

iOS 8 este disponibil, in forma finala, inca de pe 17 septembrie pentru toti utilizatorii de iPhone 4s (sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent) si iPod touch generatia a 5-a. Cu toate ca manualul de utilizare al acestei versiuni a iOS a fost lansat, in varianta pe engleza, inca la o zi dupa lansarea ei, Apple Romania s-a miscat, ca de obicei, mai greu.

Manual de utilizare iPhone si iPad cu iOS 8 pe Romana

Manualul de utilizare in limba romana pentru iPhone-urile care au instalat iOS 8 este acum disponibil in format PDF pe site-ul Apple si poate fi citit atat de pe computer, cat si de pe dispozitivele cu iOS (de pe care il veti putea deschide, de exemplu, in iBooks, pentru o mai buna vizualizare). Intreg manualul este structurat pe 32 de capitole si 4 anexe. Primul lucru despre care se vorbeste este dispozitivul iPhone (doar iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPhone 5s), alaturi de toate butoanele lui si modul in care poti interactiona cu el.

Nota: Daca nu poti vizualiza aici PDF-ul, atunci acceseaza site-ul Apple urmand acest link.

Dupa prezentarea facuta dispozitivelor si a catorva dintre notiunile elementare, manualul trece la prezentarea fiecarei functii si aplicatii preinstalate, dar si la cateva solutii ce te vor ajuta sa depanezi unele probleme. Anexele includ informatii utile pentru anumite categorii de utilizatori, cum ar fi cei din mediul de afaceri sau cei cu diferite dizabilitati.

Acum veti spune ca Apple mai comercializeaza si iPad-uri sau iPod-uri touch cu iOS 8.0, insa pentru acestea nu a fost publicat inca un manual de utilizare pentru iOS 8. Daca in cazul iPod touch nici nu va fi publicat (manualul de utilizare al iPhone este foarte bun si pentru acest dispozitiv), pentru iPad ar trebui sa fie publicat in curand. De aceea, va las linkul de mai jos unde va aparea manualul iPad cu iOS 8 (momentan este pentru iOS 7.1).

Actualizare 17 noiembrie: Apple Romania a publicat in sfarsit si manualul de utilizare al iOS 8.1 pentru iPad. Structurat pe 25 de capitole si cu 4 anexe, manualul de utilizare al iPad include raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care le poti avea in legatura cu iPad-ul tau.

Nota: Daca nu poti vizualiza corect manualul de utilizare al iPad mai sus, atunci urmeaza acest link.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.