La sfarsitul verii compania Apple initia un nou program prin care chema in service o serie de dispozitive iPhone 5 pentru a le fi inlocuita gratuit bateria. Programul era unul specific companiei Apple, deci destul de rigid intrucat nu erau acceptate terminalele desfacute anterior sau cele care au diferite stricaciuni cum ar fi ecrane sparte sau alte lovituri care ar putea cauza probleme in timpul procesului de inlocuire a bateriei.

Compania Apple a decis sa fie putin mai flexibila in acest program, astfel ca zilele trecute a actualizat programul anuntand consumatorii ca el acopera si acele dispozitive iPhone 5 ale caror ecrane au fost inlocuite cu componente terte in diverse service-uri.

In conditiile in care compania Apple oricum obliga utilizatorii sa isi repare ecranele sparte inainte de a le trimite in centrele de reparatii pentru schimbarea bateriei, era oarecum logic ca acest lucru sa se intample. Mai mult decat atat, utilizatori care au achizitionat terminale iPhone 5 reconditionate chiar de catre Apple au avut neplacerea sa fie anuntati ca terminalele lor nu sunt eligibile pentru program tocmai pentru ca ecranele lor au fost inlocuite.

- Reclamă -