Dropbox a facut cateva anunturi importante aseara legate de unul dintre cele mai importante servicii ale sale. Mailbox este un client de e-mail disponibil de aproximativ un an pe piata si care s-a dovedit a fi extrem de popular in randul utilizatorilor gratie unei interfete utilizator foarte intuitive si a faptului ca transforma casutele de posta electronica in liste cu sarcini.

Versiunea 2.3.1 a aplicatiei Mailbox pentru iPhone si iPad a fost lansata pe App Store si vine sa aduca utilizatorilor cateva noutati destul de importante. Pentru inceput aplicatia a fost optimizata pentru rezolutiile noilor dispozitive iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ceea ce inseamna ca vei putea vedea elementele de pe interfata la rezolutia nativa a telefonului tau. O alta noutate importanta legata de aceasta actualizare sunt glisarile care acum pot fi personalizate pentru a indeplini ce actiuni doresti tu. La final, versiunea 2.3.1 a aplicatiei Mailbox aduce utilizatorilor corecturi pentru notificarile push si randarea e-mailurilor.

Cea de-a doua noutate legata de Mailbox se refera la versiunea pentru Mac a aplicatiei. Lansata inca din august pentru un grup select de utilizatori, aplicatia este disponibila acum in versiune beta publica, ceea ce inseamna ca o vei putea testa si tu pe propriul Mac daca iti doresti o solutie mai intuitiva de a-ti administra casutele de posta electronica. Avand o interfata utilizator similara aplicatiei Mailbox pentru iOS, Mailbox pentru Mac ofera un design simplist si curat care isi propune sa te ajute sa fii mereu cu toate e-mailurile citite. Aplicatia Mailbox pentru Mac iti ofera chiar si posibilitatea de a face glisari pe trackpad pentru indeplinirea unor actiuni rapide, dar si cateva scurtaturi grozave.mailbox mac

Poti descarca Mailbox pentru Mac gratuit de pe site-ul Mailbox, cu mentiunea ca este o versiune beta, deci care ar putea avea diferite probleme de functionare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.