Rovio continua sa aduca noi titluri Angry Birds utilizatorilor de iPhone si iPad. Continuand seria jocurilor cu inspiratie din cele mai populare filme de la Hollywood, finlandezii au publicat in cursul noptii trecute pe App Store prima versiune a jocului Angry Birds Transformers.screen480x480

Asa cum probabil ca ati intuit deja, jocul porneste de la celebrele filme SF, Transformers, care au castigat deja inimile a zeci de milioane de oameni ce vor fi incantati acum sa aibă un nou joc avand ca tema seria de filme. Toate pasarile s-au transformat acum in autopasari care incearca sa distruga imperiul porcusorilor nu prin catapultare, ci prim lupta. Noul titlu Angry Birds este practic un joc de actiune 3D foarte diferit de ceea ce inseamna Angry Birds-ul pe care il stim cu totii.screen480x480-1

In joc pasarile isi vor uni puternile cu rivalii Deceptihogs pentru a opri EggBots, vor avea lasere si se vor transforma la nevoie in masini, imitand masinariile din filmele SF. Fiecare dintre pasarile arhicunoscute ale celorlalte jocuri din seria Angry Birds au primit echipamentul si caracteristicile unuia dintre personajele filmului. Astfel, pasarea rosie va fi Optimus Prime, Chuck va fi Bumblebee, iar celelalte vor fi anuntate pe parcursul saptamanilor urmatoare.

Autopasasarile Angry Birds Transformers au abilitati care pot fi imbunatatite, pot fi transformate in masini, autocamioane, tancuri sau avioane si pot forma echipa cu pasarile altor prieteni pentru o eficienta sporita in lupta cu inamicii. Desigur, in functie de progresul din joc, utilizatorii vor debloca noi eroi si noi raufacatori cu abilitati si stiluri de lupta unice.

Angry Birds Transformers este un joc a carui disponibilitate gratuita pe App Store si actiune vor atrage cu siguranta pe multi utilizatori de iPhone si iPad, iar eu sunt de parere ca merita sa testezi jocul mai ales daca esti fan al seriei ori a filmului Transformers.

Jocul este disponibil pe App Store in format universal pentru iPhone si iPad, fiind compatibil numai cu dispozitivele care au instalat iOS 7.0 sau o versiune ulterioara. Dimensiunea jocului este de 94,5 MB. Angry Birds Transformers este optimizat pentru iPhone 6.

  • Angry Birds Transformers pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.