Angry Birds Epic 1.1.0 pentru iPhone si iPad a fost lansat pe App Store

0
196

Angry Birds Epic este unul dintre cele mai recente titluri ale seriei Angry Birds pe care finlandezii de la Rovio l-au publicat pe App Store in vara. Acest joc aduce in premiera pe faimoasa serie de jocuri tipul RPG (joc de roluri), ceea ce inseamna ca pasarile furioase se vor lupta cu porcusorii pe teren si, deci, nu le vor mai ataca aerian „cetatile”.

Cea mai importanta actualizare primita de Angry Birds Epic pana in momentul de fata a fost publicata pe App Store in cursul noptii trecute si ea aduce cele mai „epice” noutati de pana acum. Versiunea 1.1.0 a jocului introduce evenimentele in cadrul carora noi vom face invazii sincron pe Insula Porcusorilor in incercarea de a fi campioni in tabelele cu lideri. De asemenea, clasa pasarilor noastre va fi imbunatatita la castigarea de puncte de „maestrie” in evenimente si lupte. La final, actualizarea la versiunea 1.1.0 a jocului Angry Birds aduce recompense cu stele pentru premii „pasaritastice”.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.1.0 a aplicatiei Angry Birds Epic, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Angry Birds Epic pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.