WhatsApp Messenger 2.11.11 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
443

Veste buna pentru utilizatorii WhatsApp Messenger. Compania americana care a creat cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe glob si a fost in primavara achizitionata de catre Facebook pentru o suma record a inceput in ultimele saptamani sa se ocupe din nou de aceasta aplicatie.

Dupa o actualizare majora ce a fost lansata saptamana trecuta, astazi aplicatia WhatsApp Messenger beneficiaza de o noua actualizare, mai minora, insa cat se poate de bine venita pentru cei mai multi utilizatori. Versiunea 2.11.11 a WhatsApp Messenger pentru iPhone este disponibila pe App Store si ea introduce un motor de cautare printre conversatii imbunatatit ce te va ajuta mai rapid sa gasesti fie anumite texte din interiorul unor conversatii, fie persoanele cu care ai avut conversatiile erspective. De asemenea, ce-a de-a doua si ultima noutate adusa de WhatsApp Messenger in cea mai recenta versiune are legatura cu alerta pentru activarea notificarilor. Introdusa in versiunea trecuta, aceasta alerta va aparea mai rar pe dispozitivele utilizatorilor care nu doresc sa primeasca notificari de la aplicatia de mesagerie.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.11.11 a aplicatiei WhatsApp Messenger, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.