Este vineri, App Store a fost din nou actualizat de catre Apple si o noua aplicatie a saptamanii a fost numita de compania americana. Mai exact un nou joc de copii este oferit gratuit tuturor utilizatorilor pana saptamana viitoare, Whac A Mole fiind titlul acestuia.

Creat de catre Mattel, Whac A Mole reprezinta versiunea pentru ecranele tactile a cunoscutului joc de tip arcade cu acelasi titlu. Daca nu sunteti familiari, in cadrul acestui joc veti primi un ciocan de lemn pe care va trebui sa il folosit pentru a naviga prin diferite galerii in care sa loviți cârtițe. Da, vorbim despre un joc cu o confruntare intre cârtițe si ciocanele de lemn data de faptul ca primele au invadat lumea si trebuiesc anihilate.

Chiar daca pare si este un joc cu un subiect destul de ciudat, el a fost inclus in categoria „copii cu vârstele cuprinse intre 9 si 11 ani” – poate pentru ca trebuie sa învățam copii de mici cu răutatea si ura fata de ceea ce ii inconjoara…

Trecând peste aceasta parte, Whac A Mole dispune de peste 60 de nivele pline cu cârtițe, 3 medii in care noi trebuie sa le anihilam si opțiuni de personalizare a ciocanelor de lemn pentru a fi mai puternice si eficiente in lupta noastra.

Jocul Whac A Mole este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii gratuite pentru iPhone si iPad, fiind adresat dispozitivelor care au instalat iOS 6 sau o versiune ulterioară. Dimensiunea jocului este de 95.3 MB.. Promoția este valabila pana vinerea viitoare (3 octombrie)

  • Whac a Mole pentru iPhone si iPad – Gratuit (redus de la 0,89 €) – Descarca acum
- Reclamă -