Gameloft a lansat jocul de curse cu masini Asphalt Overdrive pentru iPhone si iPad

0
622

Celebrul dezvoltator francez Gameloft este pe val. Dupa ce a publicat recent cea mai importanta actualizare pentru jocul Asphalt 8: Airborne, care beneficiaza acum, printre altele, de tehnologia Metal a iOS 8, Gameloft a publicat pe App Store la sfarsitul acestei saptamani jocul Asphalt Overdrive.

Chiar daca pare o continuare a faimoasei serii de jocuri de curse cu masini pentru mobil, Asphalt Overdrive nu este decat o alternativa a celor mai recente titluri si un raspuns puternic oferit intregii serii de jocuri Need for Speed a celor de la EA Games. Jocul ne face o calatorie in timp, ducandu-ne pana in Californa anilor ’80 in care cursele ilegale cu supermasini erau la fel de putin diferate ca si astazi de catre politie.

Asphalt Overdrive este un joc bazat pe misiuni, care ofera utilizatorilor nu mai putin de 30 de masini foarte puternice si cunoscute datorita licentelor primite de catre Gameloft de la cei mai mari producatori din industrie. Masini precum iconicele Lamborghini Countach si Ferrari Testarossa vor putea fi deblocate de catre utilizatori pentru a rupe strazile Californiei, iar cei ce vor avea nevoie de putere si mai mare din partea propriilor masini vor putea sa si le imbunatateasca „umbland” la motor si alte componente.

Jocul ofera 7 tipuri diferite de misiuni, de la cele in care trebuie sa scapi de politie sau sa invingi liderii altor echipe si pana la cele in care trebuie sa ocolesti obstacole sau sa efectuezi cascadorii cu masinile tale. De asemenea, in Asphalt Overdrive te vei intalni si cu un mod multiplayer care iti va permite sa te inreci cu prietenii tai ce folosesc Facebook sau Game Center, dar si sa te alaturi unor echipe de piloti pentru a primi numeroase recompense pe parcursul progresului tau din joc.

Asphalt Overdrive mai are, la fel ca si celelalte jocuri ale seriei, o grafica exceptionala care il recomanda tuturor pasionatilor de jocuri cu masini si mai ales acelora nostalgici dupa vremuri demult apuse.

Asphalt Overdrive este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, putand fi instalat, insa, numai pe acelea caree au iOS 6.0 sau o versiune ulterioara. Jocul are dimensiunea de 93,8 MB – o dimensiune mult mai acceptabila decat cei peste 1 GB ocupati de alte jocuri ale seriei Asphalt.

  • Asphalt Overdrive pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -