Alaturi de lansarea iOS 8 pentru dispozitivele iPhone, iPad si iPod touch, compania Apple a lansat in cursul zilei de miercuri, 19 septembrie, versiunea 7.0 a software-ului pentru Apple TV. Testata inca din vara fara a fi anuntata ori prezentata de catre Apple, noua versiune a sistemului de operare rulat de micul dispozitiv este acum disponibila sub forma unei actualizari adresate tuturor utilizatorilor care detin a 3-a generatie a produsului (adio, Apple TV 2…).

In primul rand, cea mai recenta versiune a acestui software vine sa aduca o reimprospatare a intregii interfete utilizator a dispozitivului, totul fiind acum mult mai plat si curat decat inainte. Preluand elementele de design de la iOS 7 si OS X Yosemite, inginerii companiei Apple ofera utilizatorilor o experienta mult mai unitara si moderna. De la gradiente, la fonturi mai subtiri si noi pictograme pentru aplicatiile de sistem, totul primeste o nota mai proaspata pe Apple TV odata ce ai instalat versiunea 7.0 a software-ului.IMG_4393

Dar aceasta actualizare nu este adresata doar implementarii de noutati. Compania Apple a implementat  si cateva functii noi in versiunea 7.0 a software-ului rulat de Apple TV. Separat de introducerea aplicatiei Beats Music pe dispozitivele folosite de utilizatorii din Statele Unite ale Americii, Apple TV 7.0 aduce pentru toata lumea suport pentru Partajarea familiala, o noua functie ce permite conectarea mai multor dispozitive la un singur grup pentru folosirea unui singur card de credit pentru cumparaturi si functii dedicate pentru controlul de la distanta a dispozitivelor copiilor si a continutului pe care acestia il pot accesa.

O alta noutate adusa de Apple TV 7.0 este Galeria Foto iCloud, ea oferind utilizatorilor acces la toate pozele care sunt stocate pe iCloud de pe dispozitivele cu iOS 8 si computerele cu OS X Yosemite.

Noua versiune a software-ului pentru Apple TV poate fi descarcata accesand Configurari>General>Actualizare software. Retine ca nu poti descarca noua versiune a Apple TV decat daca ai generatia a 3-a a dispozitivului.

- Reclamă -