Apple a lansat in cursul acestei seri versiunea publica a iOS 8, oferind unui numar impresionant ce depaseste cateva sute de milioane de posesori de iPhone, iPad si iPod touch posibilitatea de a intra in contact cu toate functiile si imbunatatirile aduse de cea mai recenta versiune a sistemului de operare la care se lucreaza inca de la inceputul anului. Functii noi precum Continuitatea, iCloud Drive sau cele implementate in Mesaje, centrul de notificari si nu numai pot fi acum testate de catre toti utilizatorii alaturi de zeci sau poate sute de alte imbunatatiri efectuate de compania Apple in cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Pe parcursul perioadei de testare a iOS 8 v-am prezentat o serie de noutati mai mult sau mai putin ascunse ale iOS, precum si fiecare dintre schimbarile aduse odata cu noile versiuni beta lansate de catre Apple. Toate acestea pot fi gasite rapid in cadrul paginii dedicate iOS 8 de pe iTutorial.ro, dar si, o buna parte dintre ele, prezentate in clipurile video din cadrul acestui articol. Cele doua videoclipuri create de catre MacRumors ne prezinta cateva dintre cele mai interesante si utile imbunatatiri aduse in iOS 8, inclusiv sistemul de scanare automata a cardurilor de credit, optiuni extinse pentru vreme, acces rapid la contacte, un mod “maini libere” pentru Siri, poze ascunse si multe altele.

In cazul in care doresti sa vezi o prezentare detaliata a tuturor noutatilor majore disponibile in iOS 8, atunci iti recomand sa citesti acest articol. De asemenea, daca abia acum te-ai convins ca trebuie sa instalezi iOS 8 pe propriul dispozitiv iPhone (4s sau mai recent), iPad (2 sau mai recent) sau iPod touch generatia a 5-a, atunci acceseaza tutorialul de mai jos pentru a vedea cum sa descarci si instalezi cea mai recenta versiune a sistemului de operare:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.