Un MacBook ar putea sa fie disponibil pe auriu si gri incepand de anul viitor

0
343

De aproape un an se stie ca Apple lucreaza la o noua generatie a MacBook (Air) care sa aduca in mainile utilizatorilor un produs mult mai subtire si mai performant decat actualele MacBook Air. Chiar daca ar fi trebuit ca acest nou MacBook sa isi faca aparitia pana la finele anului in curs, se stie deja ca anumite probleme ar fi obligat compania Apple sa amane lansarea pana anul viitor. O parte dintre informatiile din trecut sunt reconfirmate astazi de o noua sursa, care vine insa sa adauge si cateva detalii noi despre produs.

Am aflat de mai multe ori ca viitorul MacBook cu ecran de 12 inch va avea un profil ultrasubtire, un ecran Retina, un trackpad fara butoane si nu va include niciun ventilator. Asrazi aflam de la A Tech Website ca noul computer al Apple va fi lansat la mijlocul anului viitor, o lansare in 2014 nefiind, cel mai probabil, facuta posibila de catre Intel si noile sale procesoare Broadwell. Cel mai interesant aspect este ca noul MacBook ar putea avea o carcasa colorata ca si iPhone 5s sau iPhone 6 – argintiul, griul stelar sau chiar auriul urmand a fi optiunile de culoare pe care le va avea carcasa noului laptop Apple.

Oricat de bizar ar parea ca Apple sa vina cu o versiune aurie a MacBook, exista si alte persoane care pot confirma faptul ca in Cupertino s-a luat macar in calcul posibilitatea introducerii unor astfel de computere. Daca ele vor deveni realitate, numai timpul ne va putea spune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.