Dupa ani de asteptare, Apple a prezentat la inceputul acestei saptamani primul sau ceas inteligent denumit iWatch Apple Watch (daca as primi un cent de fiecare data cand am scris iWa… in loc de Apple Watch…). Apple Watch se remarca prin designul elegant, functionalitatea complexa si o noua interfata utilizator, insa nu putem sa nu remarcam faptul ca nu toate caracteristicile ceasului ce au fost vehiculate in trecut sunt si prezente pe prima generatie a ceasului. Ei bine, azi aflam de la Reuters ca unele dintre caracteristici vor ajunge pe modelul de anul viitor.

Stim cu totii ca Apple Watch nu va ajunge pe piata pana la inceputul anului viitor. Dar planurile Apple sunt stabilite cu mult timp inainte, scrie Reuters. De aceea, agentia de stiri ne informeaza ca viitoarea generatie a ceasului va include functii mai bogate pentru sanatate si o gama mai variata de senzori. Apple a lasat dezamagiti pe multi dintre medici si nu numai, atunci cand au vazut ca singura functie vitala ce poate fi inregistrata de Apple Watch este ritmul cardiac (inainte de lansare ni se spunea ca Apple Watch va putea inregistra multe alte date utile in legatura cu anumite semne vitale, fitness sau nutritie).

Aceasta nu este, cu siguranta, cea mai socanta stire pe care o aflam despre Apple Watch 2, insa este prima. Din moment ce s-a demonstrat in ultimele luni ca Apple a angajat zeci de persoane din industria fitness si a sanatatii pentru a crea senzori speciali pe care sa ii includa in ceasul sau, este foarte putin probabil ca singura realizare a lor sa fie un senzor care nu poate face nimic altceva decat sa iti ia pulsul (orice iPhone cu blit la camera poate face acelasi lucru). Poate ca viitoarea generatie a ceasului va avea cei peste 10 senzori pentru fitness si sanatate, dar va mai trece mult timp pana cand vom afla informatii complete.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.