Un director al IBM ne ofera noi detalii despre parteneriatul cu Apple

0
82
Tim Cook (foto dreapta) si Virginia Rometty (foto stanga)

In luna iulie a acestui an, Apple si unul dintre cei mai de temut rivali de-ai sai din trecut, IBM au anuntat incheierea unui parteneriat istoric in vederea imbunatatirii utilitatii tabletelor in mediul de afaceri. Parteneriatul reciproc avantajos obliga pe Apple sa contribuie cu tabletele iPad si asistenta AppleCare, in timp ce IBM isi aduce aportul cu crearea a sute de aplicatii si servicii de cloud optimizate pentru mediul de afaceri si cerintele din multiple domenii.

Astazi, intr-un interviu acordat Tech Pro Research, un director al IBM, Glenn Finch, ne ofera noi detalii in legatura cu acest parteneriat dintre Apple si compania pe care o conduce, vorbindu-ne si despre modul in care aplicatiile pentru intreprinderi se vor potrivi ecosistemului Apple. Potrivit ei, IBM va crea sute de aplicatii pentru diferite industrii, inclusiv pentru cele financiare, medicale si telecom. Aceste aplicatii vor fi construite dupa cerintele clientilor, feedbackul jucand un rol extrem de important in modul in care vor fi lucrate, modificate si imbunatatite toate aplicatiile.

Glenn Flinch a mai adaugat ca este mult mai simplu de convins un consumator sa foloseasca programele pentru intreprinderi create de IBM pentru platforma iOS, deoarece majoritatea folosesc dispozitive iPhone si iPad in viata de zi cu zi, si stiu cat de bine functioneaza. De asemenea, ea considera ca designul si dorinta celor de la Apple de a crea o experienta utilizator cat mai buna se intrepatrund cu sistemele de calcul avansate pentru care IBM a investit miliarde de dolari in ultimii ani. AppleCare va constitui un alt punct de maxima colaborare intre cele doua corporatii, angajatii companiei din Cupertino ocupandu-se de problemele hardware, in timp ce tehnicienii IBM se vor ocupa de mentenanta si asistenta pentru aplicatiile create de compania americana.

Primele aplicatii rezultate din colaborarea Apple cu IBM vor ajunge pe platforma iOS in aceasta toamna, insa cele mai multe vor fi publicate in 2015. Noua asistenta AppleCare dedicata mediului de afaceri va ajunge, de asemenea, in acest an, incurajand astfel un numar cat mai mare de companii sa adopte tehnologia comuna a Apple si IBM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.