Saptamana trecuta aparusera primele informatii conform carora Apple are in plan implicarea trupei britanice U2 in conferinta de prezentare a iPhone 6 si iWatch, sugerandu-ni-se ca Bono si compania ar putea chiar sa sustina un concert pe 9 septembrie, iar cel mai recent album al lor sa fie inclus pe dispozitivele iPhone 6. Un purtator de cuvant al trupei, insa, a negat acele informatii.

A mintit, oare? Potrivit celor de la The New York Times, U2 va canta intr-o buna bucata din timpul alocat conferintei Apple de diseara care va avea loc la Flint Center. Mai mult decat atat, nu doar ca britanicii vor canta la eveniment, viitorul lor album va fi si el integrat in noile dispozitive Apple prezentate intr-un anumit mod necunoscut inca.

Jurnalistii americani ne spun ca, desi nu stiu cu exactitate cum va fi integrat, informatiile conform carora albumul U2 va veni preinstalat pe iPhone 6 sunt false. In schimb, Apple si U2 ar fi conceput un mod “inovativ” de a imbina noul album cu lansarea unor dispozitive extrem de importante, iar evenimentul de deseara va genera o atentie publica extrem de mare pentru ambele parti.

Apple a construit o structura imensa in fata cladirii unde va avea loc conferinta de prezentare a iPhone 6 si iWatch. Structura respectiva este in continuare acoperita de niste pereti albi care vor fi, probabil, demontati abia diseara, inainte ca evenimentul sa inceapa. Data fiind securitatea pastrata cu sfintenie de sute de paznici, nimeni nu stie ce se ascunde sub acei pereti albi, insa au circulat zvonuri potrivit carora acolo s-ar afla o scena pregatita pentru un concert rock.

Astazi, incepand cu ora 19:30, va asteptam pe iTutorial.ro pentru a descoperi impreuna toate noutatile de la conferinta Apple de prezentare a iPhone 6 si iWatch. Pana atunci, insa, va invit sa cititi articolul cu produsele (si caracteristicile lor) ce urmeaza sa fie prezentate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.