Twitter 6.13 a fost lansat pe App Store

0
152

IMG_4401Fiindca iOS 8 a fost lansat de catre Apple, iar cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad include cateva functii utile de care dezvoltatorii de aplicatii pot beneficia pentru a ne oferi o experienta mai buna si completa folosindu-le propriile creatii, cei de la Twitter s-au gandit sa publice o actualizare majora pentru aplicatia lor cu ocazia acestei versiuni noi a iOS.

IMG_4402Twitter 6.13.3 este cea mai recenta versiune a aplicatiei Twitter pentru iPhone si iPad, iar ea include 3 noutati cat se poate de importante si notabile. In primul rand, designul paginii in care sunt afisate profilele a fost complet modificat, acum afisand intreaga biografie a profilului, toate Tweet-urile si pozele intr-un formnat mai modern si atractiv care ne duce cu gandul la noile profile Twitter din versiunea pentru web. Trecand mai departe, notificarile interactive isi fac si ele aparitia in aplicatia Twiter pentru mobil, iar asta inseamna ca noi vom putea efectua o glisare, la primirea unei notificari, pentru aredistribui sau marca „favorit” anumite postari, raspunde unor Tweet-uri care ni se adreseaza si nu numai fara a mai deschide aplicatia. La final, a treia noutate adusa de cea mai recenta versiune majora a Twitter permite accesarea rapida a ciornelor la compunerea unui Tweet nou.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.13.3 a aplicatiei Twitter, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.