Iata cozile formate in fata magazinelor Apple inaintea lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus

0
664

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate in dimineata zilei de 19 septembrie in 10 tari de pe glob – Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Regatul Unit al Marii Britanii, Puerto Rico si Singapore. Vorbim despre un prim val de lansari destul de restrans, insa care a generat in timpul sesiunii de precomenzi derulate in 9 dintre cele 10 tari un numar imens de precomenzi – 4 milioane de dispozitive fiind vandute doar de catre Apple in 24 de ore de la inceperea sesiunii. Vanzarile de iPhone 6 si iPhone 6 Plus inca din weekendul lansarii ar putea, asadar, sa stabileasca un nou record absolut, depasind cele 9 milioane de unitati vandute de catre Apple anul trecut.

Pastrand o faimoasa traditie, mii de oameni din intreaga lume s-au asezat deja in fata magazinelor Apple din cele 10 tari, asteptand in liniste momentul in care isi vor putea achizitiona terminalele. De fapt, primele cozi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus s-au format inca de la sfarsitul lunii august, iar de cateva zile /saptamani un numar impresionant de magazine Apple gazduiesc persoane care fie asteapta sa isi cumpere dispozitive, fie sa isi vanda locurile fruntase celor care nu au rabdare sau timp sa isi petreaca in fata unui magazin, dar care doresc sa ridice terminalele direct din Apple Store, chiar din ziua lansarii.

Din Berlin sau Frankfurt pe Main si pana in Londra, si din Japonia pana in Statele Unite ale Americii, fiecare magazin al Apple care va lansa maine iPhone 6 gazduieste cel putin cativa /cateva zeci de fani ce asteapta sa isi cumpere un iPhone 6, iar mai sus puteti vedea cateva fotografii surprinse in fata diferitor Apple Store-uri din lumea intreaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.