Tim Cook vorbeste despre un viitor Apple TV, Steve Jobs si Beats (Video)

0
111

Intr-o serie de clipuri video publicate astazi pe Internet, Tim Cook, directorul general al companiei Apple, vorbeste intr-un interviu cu Charlie Rose despre Steve Jobs, achizitia companiei Beats Electronics, Apple TV si cateva dintre planurile companiei Apple de pe viitor. Chiar daca, in mod evident, Cook isi alege foarte atent cuvintele, din declaratiile sale reies cateva detalii interesante legate despre trecutul si viitorul companiei pe care o conduce.

[quote_center]Spiritul lui Steve Jobs va ramane mereu la fundamentul companiei Apple[/quote_center]

In primul clip, pe care il puteti vedea mai sus, Cook vorbeste despre influenta neincetata a lui Steve Jobs asupra Apple, declarand ca Jobs a ramas si acum in inima lui, dar si foarte adanc imprimat in ADN-ul companiei pe care a fondat-o. De asemenea, Cook a mai declarat ca biroul lui Jobs de la etajul 4 al sediului Apple a ramas neatins de cand a intrat in nefiinta.

Intr-un al doilea clip, directorul general al Apple discuta din nou despre televiziune si interesul pe care Apple il are in acest domeniu. Cook a declarat ca industria TV ramane una dintre zonele de maxim interes ale Apple, sustinand ca televizoarele au ramas atat de inapoiate incat ofera o experienta demna de anii ’70. Practic, el doreste sa spuna ca tot ceea ce este televizor azi este un lucru demodat, referindu-se mai ales la decodoarele oferite de operatorii de cablu. Desi nu a dorit sa divulge mai multe detalii despre planurile Apple din domeniul TV, urmasul lui Steve Jobs la Apple a declarat ca Apple TV este deja in mainile a 20 de milioane de oameni si ca Apple va continua sa lucreze la el.

In cel de-al treilea clip publicat azi, Cook vorbeste despre decizia Apple de a cumpara Beats, reiterand o serie de declaratii facute si anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.