Primele pachete cu aplicatii sosesc pe App Store in iOS 8 si au preturi bune

0
239

Incepand cu iOS 8, Apple ofera posibilitatea dezvoltatorilor de aplicatii sa creeze pachete prin care sa isi vanda mai multe aplicatii asemanatoare impreuna, permitand utilizatorilor de iPhone si iPad sa cumpere mai multe aplicatii sau jocuri in acelasi timp la un pret mai mic. Cum versiunea finala a sistemului de operare a fost lansata de compania americana iar utilizatorii pot deja sa o insteleze pe propriile dispozitive, un numar mare de dezvoltatori au inceput sa publice pe App Store si pachetele cu aplicatii care au preturi destul de atractive.

In ideea de a ne ajuta sa descoperim oferta de pachete disponibila deja pe App Store, Apple a publicat aceasta pagina speciala in cadrul careia poti gasi o multitudine de pachete cu aplicatii, jocuri sau jocuri pentru copii. Mai mult decat atat, fanii jocurilor se vor bucura de aceasta pagina dedicata in cadrul careia sunt listate doar pachete ce contin numai jocuri.Captură de ecran din 2014.09.18 la 23.41.02

IMG_4400In cadrul acestor pachete, dezvoltatorii pot lista oricate aplicatii doresc, conditia fiind ca pretul la pachet sa fie mai mic decat pretul cumpararii separat a tuturor aplicatiilor. Iar pentru a ne convinge de faptul ca pachetele au preturi mai bune, Apple listeaza si pretul total pe care l-ai plati daca ai cumpara separat fiecare dintre aplicatiile pachetului (diferentele de pret sunt in cele mai multe cazuri notabile, pachetele aducandu-ti, la un calcul simplu, cel putin o aplicatie gratuit).

Utilizatorii care au gasit un pachet grozav, dar care contine cel putin o aplicatie pe care au cumparat-o deja, pot sa isi completeze colectia platind doar diferenta de pret pentru celelalte aplicatii din pachet compensand practic suma platita deja. De asemenea, pentru cei care doresc, pot sa isi cumpere separat aplicatiile, linkuri rapide fiind disponibile direct din paginile de prezentare ale pachetelor.

Captură de ecran din 2014.09.18 la 23.40.29

Alte informatii utile despre aceste pachete cu aplicatii: fiecare aplicatie va functiona la fel ca si cum ai cumpara-o individual de pe App Store – nu vor exista niciun fel de limitari -, fiecare aplicatie va fi instalata separat pe terminalul tau (de asemenea, la fel cum ai fi cumparat-o separat de celelalte), magazinul de aplicatii va oferi mai multe capturi de ecran si titlurile jocurilor care sunt prezentate de fiecare, pachetele sunt afisate pe App Store ca si niste dosare instalate pe iPhone sau iPad, utilizatorii pot lasa recenzii intregilor pachete si citi descrierile ample facute de catre dezvoltatori pentru fiecare dintre titlurile listate, aplicatiile incluse in pachete pe iOS sunt marcate special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.