Poate ca cea mai clara dovada de pana acum a lansarii iminente a unui ceas inteligent Apple vine chiar din interiorul companiei. Si nu de la orice persoana. Tocmai liderul departamentelor design software si industrial, si vicepresedintele executiv al companiei, Jony Ive, a facut o declaratie cat se poate de surprinzatoare. Cunoscut ca fiind o persoana foarte respectata la Apple, insa careia nu ii place sa iasa in prima linie, Jony Ive a declarat intr-un interviu acordat New York Times in care a vorbit despre moda si tehnologie ca iWatch va afecta foarte tare producatorii de ceasuri traditionale.

Elvetia este la ananghie

Potrivit jurnalistilor de la NY Times, Ive a spus ca “Elvetia este la ananghie”, insa a folosit un cuvant mai putin evaziv in locul substantivului “ananghie” pentru a exprima ceea ce crede el ca se va intampla cu producatorii de ceasuri elvetiene dupa ce iWatch va ajunge pe piata – un cuvant pe care nici noi nu il putem spune aici, dar pe care probabil il puteti deduce din context. Daca producatorii de ceasuri elvetiene au dat de belea, atunci mi-e teama sa aud de la Ive ce se va intampla cu toti producatorii care lanseaza “ceasuri inteligente” absolut inutile si ilare doar pentru a o lua inaintea Apple.

Deocamdata nu stim daca Ive ne-a confirmat cu declaratia lui ca iWatch va fi prezentat saptamana viitoare, pe 9 septembrie, in cadrul conferintei Apple unde va fi prezent si iPhone 6, insa in mod cert ceasul isi va face aparitia cat de curand. Avand in vedere cele spuse de faimosul designer britanic, cred ca toti suntem si mai curiosi sa vedem poate cel mai revolutionar produs Apple al ultimilor ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.