iPod-ul editia U2 a fost lansat in anul 2004

Putin peste 5 zile au mai ramas pana cand Apple va rupe ceea ce a mai ramas din secretul iPhone 6, insa in jurul conferintei de pe 9 septembrie inca circula o serie de informatii mai mult sau mai putin plauzibile. Stim deja ca Apple a inceput de cateva saptamani pregatirile pentru conferinta de pe 9 septembrie, amenajand o structura “misterioasa” in fata cladirii care va gazdui evenimentul, iar astazi aflam motivul posibil pentru care face acest lucru.

Mai multe zvonuri venite in ultimele 24 de ore de la persoane credibile ne sugereaza faptul ca faimoasa trupa irlandeza, U2, va fi implicata in lansarea iPhone 6. Zvonurile au ajuns pana intr-acolo incat unii ne spun chiar ca cel mai nou album al trupei va veni preinstalat pe iPhone 6. Majoritatea informatiilor isi au la baza un clip video pe care U2 l-a inregistrat recent in capitala Irlandei, Dublin si a carui filmare a fost protejata de o serie de placi de culoare neagra “amplasate strategic pentru a ascunde de public ceea ce se intampla”. Un promotor din muzica a reusit chiar sa captureze o imagine de la filmari, spunandu-ne ca videoclipul inregistrat saptamana trecuta a avut in centru un telefon. Din imaginea de mai sus ne este imposibil sa spunem daca exista un iPhone 6, deci trebuie sa credem pe cuvant autorul acesteia.

Fiul lui John Lennon, Julian Lenon, un prieten al formatiei britanice U2, ar fi declarat pentru un site fan al trupei ca aceasta inregistreaza o reclama pentru Apple. O jurnalista a CNET sustine ca Bono ar putea chiar sa fie invitat special al conferintei de pe 9 septembrie, explicand astfel amenajarile si scena rock.

Trebuie specificat inca un lucru esential. Anul acesta se implinesc exact 10 ani de cand Apple si formatia britanica au lansat impreuna o editie speciala a iPod denumita U2 iPod care avea pe carcasa semnaturile tuturor membrilor trupei. Apple si U2 au o colaborare indelungata, compania americana fiind chiar si o partenera a fundatiei (Product) RED creata de Bono.

Deocamdata nu stim in ce masura vor colabora Apple in legatura cu lansarea iPhone 6 sau, de ce nu, a unor noi generatii de iPod si posibil a unei noi editii “U2 iPod”. Pe 9 septembrie, insa, ne vom lamuri cu totii, asa ca va astept atunci, incepand cu ora 19:30 pentru a discuta toate cele prezentate la conferinta Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.