iPhone 6 va include un mod pentru utilizarea cu o singura mana

0
317

one-handed-use iphoneCompaniei Apple a fost mai mereu retinuta sa lanseze un telefon cu ecran mai mare decat cei 3,5 inch pe care ii oferea prima generatie a iPhone si care deveneau insuficienti pentru aplicatii, utilizatori, dar si fata de tendintele pietei. Atunci cand au lansat iPhone 5 si au efectuat prima crestere a diagonalei ecranului iPhone, cei de la Apple se laudau ca au gasit solutia perfecta pentru ca terminalul sa poata fi in continuare utilizat folosind o singura mana. Stim prea bine ca un ecran de 4,7 inch sau chiar 5,5 inch – diagonalele ecranului iPhone 6 – nu va mai putea fi acoperit chiar atat de usor cu o singura mana, dar Apple ar fi gasit solutia perfecta si in acest caz.

Intr-un articol detaliat care acopera planurile Apple in legatura cu iWatch si iPhone 6, cele doua terminale care urmeaza sa fie lansate saptamana viitoare, jurnalistii de la New York Times ne informeaza ca iPhone 6 va veni cu un mod special pentru utilizarea cu o singura mana, facand mai usor pentru utilizatori sa foloseasca terminalele atunci cand nu au nevoie de intreg ecranul pentru a vedea continutul. Potrivit unor angajati din interiorul companiei din Cupertino, iPhone 6 va avea implementat special un mod pentru folosirea cu o singura mana, acesta putand fi activat / dezactivat cu usurinta de utilizatori astfel incat sa poata urmari mai simplu toto continutul de pe ecran. Nu se stie, insa, cum va functiona cu exactitate noul mod, dar aceasta functie este un raspuns extrem de bun dat producatorilor concurenti ale caror terminale cu ecrane mari nu pot fi folosite atat de usor.

Tot in legatura cu iPhone 6, NY Times ne confirma o serie de informatii aparute si in trecut, cum ar fi acelea ca modelul de iPhone cu ecran de 5,5 inch va fi mai scump decat modelul mai mic, dar si ca ambele dispozitive vor avea tehnologia comunicarii in camp apropriat (NFC).

Pe 9 septembrie, incepand cu ora 19:30 va astept pe iTutorial.ro pentru a discuta toate noutatile din cadrul conferintei Apple!

- Reclamă -