La mai putin de 24 de ore de la conferinta de prezentare, in Romania a inceput campania de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Rapid, nu? Chiar daca mai sunt 2 zile pana in momentul in care Apple va da oficial startul precomenzilor pentru iPhone 6 si putin peste o saptamana pana cand terminalul va ajunge in magazinele companiei din 10 tari de pe glob (nu si Romania), cei de la QuickMobile s-au miscat atat de repede incat au stabilit deja preturile pentru toate modelele de iPhone 6, dand startul si unei campanii de precomenzi.

Toate versiunile de iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile pentru precomanda la QuickMobile, iar pretul este unul mai mic, sincer sa fie, decat cel la care ma asteptam mai ales in conditiile in care terminalul este adus din strainatate (QuickMobile nu este vanzator autorizat de produse Apple) atat de devreme. Pretul de pornire al iPhone 6 (4,7 inch) este de 3.499 lei si asta in conditiile in care in Germania, de exemplu, terminalul costa putin peste 3.000 de lei (iar in Romania, cand ajunge oficial, nu cred ca va fi mai ieftin de atat). iPhone 6 Plus (5,5 inch) 16 GB este disponibil pentru precomanda la QuickMobile la pretul de 3.999 lei, in timp ce Apple il comercializeaza la 3.500 de lei in Germania.Captură de ecran din 2014.09.10 la 12.33.39

Cea mai scumpa versiune a iPhone 6 Plus – cea de 128 GB – este disponibila la pretul de 4.999 lei (da, cu banii astia iti poti lua un MacBook Air de 13 inch nou), in timp ce la Apple Store costa 4.415 lei.

Daca va grabiti chiar atat de tare, trebuie sa aveti in vedere doua lucruri: 1. nu toate specificatiile de pe site-ul QuickMobile sunt corecte, momentan – cele corecte sunt in cadrul acestui articol -, 2. magazinul respectiv comercializeaza, probabil, numai modele care nu sunt compatibile cu retelele 4G LTE de la noi din tara. Mai exact, va spuneam mai devreme ca modelele de iPhone 6 compatibile cu retelele 4G de la noi sunt A1586, respectiv A1524. Ei bine, conform detailistului roman, dispozitivele comercializate de ei sunt A1549, respectiv A1522, iar aceste numere de model corespund celor comercializate in SUA (QuickMobile, de fapt, aduce multe dintre produse de peste Ocean). De asemenea, retineti ca tot in SUA se comercializeaza si dispozitive iPhone CDMA, ce, evident, nu sunt compatibile cu retelele GSM din Romania.

Inainte de a precomanda sau comanda terminalul, asadar, asigurati-va daca cele aduse sunt GSM si ce numar de model au (retine ca si modelele de iphone GSM din SUA pot fi folosite pe retelele din Romania, insa doar pe cele 3G, deci daca nu ai nevoie de internet de mare viteza, s-ar putea sa nu fi deranjat).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.