iPhone 6 asamblat din componente reale este comparat cu iPhone 5s intr-un video detaliat

0
2248

Rusii par sa fi devenit noii chinezi atunci cand vine vorba despre oferirea de imagini cu componente reale ale unor produse Apple nelansate. Dupa o perioada de cateva saptamani in care ne-au prezentat un iPhone 6 „in bucati”, cei de la Feld &Volk ne prezentau la finele saptamanii trecute un iPhone 6 de 4,7 inch aproape complet care a fost asamblat din componentele prezentate de ei pana la momentul respectiv si pornit partial pentru a ne face o imagine mai buna asupra modului in care va arata dispozitivul inaintea lansarii de pe 9 septembrie.

Astazi, insa, un al doilea video a aparut pe canalul YouTube rus, Rozetked, acesta prezentandu-ne, de asemenea, un iPhone 6 de 4,7 inch (nefunctional) comparat cu un iPhone 5s. Videoclipul este de buna calitate si ne ajuta sa observam toate caracteristicile terminalului, precum si schimbarile facute de catre Apple intre cele doua generatii de iPhone. Acest dispozitiv iPhone 6 de culoare neagra / gri stelar a fost asamblat dintr-o serie de componente aparute ana acum pe Internet, insa in video se poate observa ca nu are bateria pentru a putea fi pornit.

iphone_6_1-still003

Daca in trecut vedeam comparatii intre prototipuri ale iPhone 6 si dispozitive iPhone 5s reale, parandu-ni-se ca cea mai noua generatie va arata mult mai urat dec at cea anterioara, cu cat ne apropriem mai mult de un dispozitiv complet finisat si asamblat putem observa ca el arata bine, iar poate ca in final rezultatul va fi un iPhone mai frumos decat toate cele de pana acum. De observat este trecerea pe care o face Apple la designul adoptat in cazul iPad mini si iPad Air, noua generatie de iPhone fiind mult mai rotunjita si avand numeroase elemente comune cu tabletele.

iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch va fi prezentat alaturi de „fratele mai mare”, modelul cu ecran de 5,5 inch si, posibil, de iWatch in cadrul unei conferinte Apple care va avea loc exact peste 7 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.