Acceasi persoana care in acest weekend surprindea o lume intrega publicand o serie de clipuri video in care prezenta, cel mai probabil, un dispozitiv iPhone 6 real, loveste din nou. Dupa ce a creat chiar si o prima recenzie pentru terminal, chinezul zzray a supus terminalul primului test de viteza prin intermediul celebrei aplicatii Geekbench pentru a incerca sa afle cateva dintre specificatiile lui.Captură de ecran din 2014.09.09 la 12.46.59

Asa cum releva si capturile de ecran, rezultatele prezentate ne spun ca dispozitivul iPhone 6 (identificat ca iPhone 7,2) are 1 GB de RAM si un procesor ARM tactat la  1,4 GHz. Mai mult decat atat, din rezultatele obtinute de acest dispozitiv reiese ca el are doar doua nuclee (la fel ca si toate dispozitivele iPhone lansate dupa iPhone 4s). Cu toate acestea, optimizarile facute de catre Apple reusesc sa ajute terminalul sa obtina un scor Geekbench per nucleu de 1633 si unul total de 2920. iPhone 5s, de exemplu, obtine un scor Geekbench per nucleu de 1412, in timp ce scorul total al sau este de 2540.

Cresterea performantelor este una mica, dar decenta avand in vedere faptul ca Apple nu a dorit nici acum sa aduca pe telefoanele sale 4 nuclee sau 2 GB de RAM, la fel ca si competitorii sai. Cel mai probabil, iPhone 6 nici nu are nevoie de mai mult. Nu este, asadar, foarte greu de anticipat ca telefonul prezentat de catre Apple deseara va fi concentrat pe nou si nu pe imbunatatirea drastica a elementelor existente (vezi iPhone 5s sau iPhone 4s). In schimb, este si mai posibil ca noul cip al iPhone 6 sa fie mai eficient in privinta consumului de energie, capitol la care predecesorii sai au dezamagit complet.

Astazi, 9 septembrie, incepand cu ora 19:30 va asteptam pe iTutorial.ro pentru a descoperi impreuna toate noutatile prezentate de catre Apple in cadrul conferintei a carei vedete vor fi iPhone 6 si iWatch.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.