Apple a prezentat in cursul noptii trecute iPhone 6 si iPhone 6 Plus – cele mai noi, mai mari si mai bune modele de iPhone de pana acum. Cei care au primit invitatii la conferinta Apple de prezentare a celor doua dispozitive si a ceasului inteligent prezentat de compania americana au avut si ocazia de a le testa in cadrul constructiei “misterioase” realizata de catre Apple special pentru acest eveniment.

Primele clipuri video de prezentare nu au intarziat sa apara, la fel nici primele impresii. Desii sunt foarte mari, iar “dungile” de pe spatele lor nu au facut o impresie foarte buna, ecranul Retina HD, profilul extrem de subtire si calitatea finisajelor au scos cateva cuvinte de uimire din partea unor jurnalisti. Ecranul de 5,5 inch al iPhone 6 Plus este foarte mare potrivit celor mai multi, insa el este absolut grozav pentru anumite sarcini cum ar fi urmarirea de clipuri video, cititul de texte sau accesarea jocurilor. iPhone 6 este descris cel mai bine ca fiind un hibrid intre iPhone si iPod touch” au spus unii si nu putem decat sa le dam dreptate.

Cel mai bine, insa, este ca in concluzie iPhone 6 ramane tot un iPhone, unul, insa, mult mai bun, care indeplineste cerintele urilizatorilor si ii incanta prin oferirea unor noi functii grozave. Intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu exista diferente prea notabile in afara unei baterii mai mari, unui ecran mult mai mare, a unor mici imbunatatiri pe alocuri si a unui pret mai mare cu 100 € specifice iPhone-ului “Plus”.

https://www.youtube.com/watch?v=d0TbqTDB590

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.