iOS 8 vine pe dispozitivele iPhone cu aplicatia Sanatate care ofera utilizatorilor un tabliu de bord usor de citit cu toate datele despre sanatate si fitness inregistrate de catre dispozitivele lor sau anumite accesorii terte conectate la ele. Noua aplicatie are si o platforma speciala pentru Sanatate, denumita HealthKit, care ofera dezvoltatorilor de aplicatii un instrument util pentru crearea unor aplicatii de sanatate si fitness care pot lucra impreuna si afisa datele utilizatorilor direct in aplicatia Sanatate.

Din cauza unor erori destul de grave din partea Apple, aplicatiile pentru sanatate si fitness care au primit actualizari pentru a beneficia de noua platforma HealthKit nu au fost acceptate pe App Store decat abia incepand cu sfarsitul acesta de saptamana, dupa ce iOS 8.0.2 a fost lansat. Momentan pe App Store au aparut deja un numar mai mare de aplicatii care te ajuta sa iti perfectionezi exercitiile fizice, sa vezi cum se traduce efortul tau fizic in starea de sanatate, sa inregistrezi anumite functii vitale si sa permiti doctorului personal sa primeasca notificari pe propriul dispozitiv in legatura cu evolutia sanatatii tale (nu si in Romania, momentan).

Angajatii companiei Apple au creat o lista pe App Store in care afiseaza cele mai bune aplicatii pentru fitness,nutritie si medicale ce au fost optimizate pentru iOS 8 si sunt compatibile cu HealthKit. Lista nu este momentan atat de lunga, insa fiecare dintre aplicatiile de acolo s-ar putea dovedi a fi extrem de utile in viata de zi cu zi, mai ales ca datele intregistrate de ele vor fi afisate in tabloul de bord al aplicatiei Sanatate.

Aplicatii pentru Sanatate in iOS 8

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.