Iata cum ar arata un iWatch cu designul iPhone 6 (Galerie foto)

0
259

Jony Ive, directorul departamentelor design software si industrial din cadrul Apple, ne-a anuntat la inceputul acestei saptamani ca „Elvetia a dat de belea” facand referire in mod indirect la iWatch si succesul pe care acest nou produs cu care Apple isi doreste sa revolutioneze o industrie il va avea. In afara de diferite speculatii si informatii aflate pe surse, nimeni nu stie cum arata iWatch, deoarece nici macar o componenta a dispozitivului inteligent nu si-a facut pana in momentul de fata aparitia pe Internet.

Cu mai multe ocazii am aflat ca ceasul destept al companiei Apple va fi disponibil in doua marimi si va avea un cadran dreptunghiular, iar pornind de aici diferiti graficieni sau designeri au creat concepte. Fiindca imaginatia fiecaruia este singura limita, designerul Martin Hajek s-a gandit ca viitorul ceas inteligent ar putea avea un design combinat intre cel al iPhone 6 / iPad mini/Air si designul Nike FuelBand.

Profilul ceasului este imprumutat de la viitoarea generatie de iPhone, asa ca putem observa marginile rotunjite, celebrele „dungi” orizontale care adapostesc antenele si chiar o camera FaceTime. Practic, dispozitivul in sine arata ca si un iPhone 6 in miniatura. Bratara lui, insa, ne duce automat cu gandul la Nike FuelBand, un produs pentru fitness retras din vanzare si creat de o companie apropriata celor de la Apple.

Din punctul meu de vedere, conceptul este unul destul de reusit, insa nu cred ca iWatch va arata asa si nici ca vreun concept de pana acum s-ar putea apropria de creatia celor de la Apple. Ramane, insa, sa vedem in cursul zilei de marti cum va arata ceasul inteligent.

- Reclamă -