Primul dezvoltator de aplicatii care a anuntat faptul ca va lansa o tastatura terta speciala pentru iOS 8, multumit fiind de decizia Apple de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi in orice aplicatie chiar si tastaturi descarcate de pe App Store, a fost Syntellia, creatorul celebrei tastaturi pentru iPhone, Fleksy. Odata ce iOS 8 a fost lansat in versiunea finala pentru dispozitivele iPhone si iPad, tastatura Fleksy compatibila cu aceasta versiune si care va putea fi folosita oriunde in interiorul sistemului de operare a fost si ea publicata pe App Store.

Unul dintre avantajele pe care il ofera Flesky fata de celelalte tastaturi terte este viteza, fiind recunoscuta ca fiind cea mai rapida tastatura de pe glob datorita unui sistem extrem de intuitv de tiparire. Aceasta tastatura se bazeaza pe functii avansate de autocorectie care pot interpreta literele introduse si include un sistem de gesturi prin care face mult mai rapida sterherea cuvintelor, adaugarea semnelor de punctuatie sau a spatiilor sau selectarea unui alt cuvant sugerat de sistemul de autocorectie.

Fleksy include sute de caractere emojo si accepta 40 de limbi inca de la lansarea noii versiuni (printre care, da, se numara si limba romana). La fel ca si alte tastaturi cum ar fi chiar tastatura Apple din iOS 8 cu sistemul QuickType, Fleksy invata din obiceiurile tale pentru a imbunatati sugestile oferite si performantele.

Noua versiune a Fleksy poate fi folosita oriunde in interiorul iOS, insa doar dupa ce descarci aplicatia si o adaugi, apoi, ca si tastatura din Configurarile dispozitivului iPhone sau iPad. Aplicatia permite personalizarea tastaturii schimband tema ei (culorile), dar si dimensiunile, ofera un ghid de folosire, precum si posibilitatea de a selecta limba in care scrii.

Utilizatorii care au descarcat tastatura Fleksy mai demult pot face actualizarea gratuit la versiunea 4.0 a aplicatiei care ne-o ofera, insa utilizatorii noi trebuie sa plateasca 0,89 € pentru a avea aceasta tastatura.

- Reclamă -