Dropbox 3.4 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
157

Aplicatia Dropbox pentru iPhone si iPad a primit o actualizare majora cu ocazia lansarii iOS 8. Mentionand inainte de toate ca actualizarea este recomandata a fi efectuata inainte de a instala iOS 8 pe iPhone sau iPad, compania care a creat celebrul serviciu de stocare online ne anunta ca versiunea 3.4 a aplicatiei Dropbox este recomandata tuturor posesorilor de iPhone si iPad.

screen568x568-1Pentru inceput, actualizarea la cea mai recenta versiune a Dropbox va restaura functionalitatea de efectuare a backupurilor automate si pe dispozitivele cu iOS 8, va introduce posibilitatea de a crea si administra dosare partajate din interiorul aplicatiei (oferind optiuni mai avansate utilizatorilor Pro si Business), dar si posibilitatea de a vedea, in iOS 8, un widget cu activitatea recenta in centrul de notificari, optiunea de salvare a fisierelor in Dropbox si de a deschide fisiere in Dropbox direct din alte aplicatii (prin meniul de partajare). La final, utilizatorii care descarca cea mai recenta versiune a Dropbox trebuie sa stie ca aplicatia este compatibila si functioneaza corect pe iOS 8.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.4 a aplicatiei Dropbox, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -