Dupa o perioada de testare care a depasit o luna de zile compania Apple a lansat in sfarsit OS X Mavericks 10.9.5 pentru toti posesorii de computere Mac compatibile cu OS X Mavericks. Noua versiune a sistemului de operare ajunge la aproximativ doua luni de disponibilitate a OS X 10.9.4 si vine sa aduca o serie de imbunatatiri utile pentru toti utilizatorii.

Actualizarea la OS X 10.9.5 Mavericks este recomandata, potrivit companiei Apple, tuturor utilizatorilor de Mavericks si imbunatateste stabilitatea, compatibilitatea si securitatea Mac-urilor. Cele mai importante noutati ale OS X 10.9.5 sunt mentionate mai jos:

  • Sporeste fiabilitatea conexiunilor VPN care utilizeaza carduri inteligente USB pentru autentificare
  • Sporeste fiabilitatea accesarii fisierelor aflate pe un server SMB
  • Include versiunea 7.0.6 a browserului Safari

Utilizatorilor de computere cu OS X Mavericks le este recomandat sa efectueze cat mai rapid actualizarea la cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Procedura de actualizare este cea cunoscuta: meniu Apple>Actualizare software>clic pe butonul Update din dreptul Actualizare OS X 10.9.5.

OS X 10.9.5 etse probabil ultiva actualizare pe care OS X Mavericks o mai primeste inainte ca Apple sa lanseze OS X Yosemite peste aproximativ o luna de zile. Toate computerele cu Mavericks vor putea face actualizarea si la Yosemite, aceasta din urma versiune aducand modificari radicale de design si diferite functionalitati noi.

Alaturi de OS X 10.9.5, Apple a mai lansat versiunea finala a iOS 8 pentru iPhone, iPad si iPod touch.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.