Descarca acum noile wallpaper-uri incluse de Apple in iOS 8

0
4877

Imediat dupa conferinta de prezentare a iPhone 6, iPhone 6 Plus si a Apple Watch, compania Apple a publicat si iOS 8 Golden Master, aceasta versiune fiind practic versiunea finala a iOS 8 – pe care toti utilizatorii o vor putea instala incepand cu 17 septembrie – adresata dezvoltatorilor pentru a testa functionarea aplicatiilor pe cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Asa cum a facut si anul trecut la lansarea iOS 7, dar si in anii precedenti, compania Apple a implementat in versiunea finala cateva noi fundaluri (wallpaper-uri) si a schimbat chiar si fundalul implicit dintr-unul acvatic, intr-unul cu peisaj montan.

In cazul in care nu mai ai rabdare pana cand Apple va lansa iOS 8 in versiunea finala, atunci poti sa descarci chiar acum unul dintre fundaluri pe iPhone si sa il utilizezi ca si wallpaper pe orice versiune a iOS doresti. Trebuie specificat ca toate imaginile din galeria de mai jos sumt la rezolutii optime pentru iPhone 5 / 5c /5s, insa vom adauga si pentru celelalte dispozitive de indata ce vor fi disponibile.

selectare fundalPentru a descarca fundalul pe propriul dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch, atinge o imagine pentru a deschide galeria si tine apasat degetul pe imaginea pe care doresti sa o ai ca si fundal. In meniul deschis, atinge Salvati imaginea. Imaginea va fi salvata in albumul Rola film. Acum mergi in aplicatia Poze, cauta imaginea salvata si atinge butonul partajare reprezentat prin pictogramaPartajare Share iOS 7. In meniul deschis, gliseaza spre stanga in coloana orizontala din partea de jos si atinge pictograma Utilizati ca fundal.

iPhone – 4 inch

Nota: Primul fundal este cel implicit al iOS 8.

- Reclamă -