Foarte devreme in cursul acestei dimineti compania Apple a lansat iOS 8.0.2 pentru toti posesorii de iPhone 4s (sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent) si iPod touch generatia a 5-a. Noua versiune a iOS vine la mai putin de doua zile de iOS 8.0.1 ce fusese lansat miercuri pe cand a cauzat un scandal imens dupa ce functii de baza ale iPhone-urilor 6 si 6 Plus au devenit inaccesibile.

Considerat de multi o batjocura, iOS 8.0.1 includea o eroare foarte grava care impiedica dispozitivele iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa se mai conecteze la retelele de telefonie mobila, dar si pe utilizatori sa mai poata folosi Touch ID. Echipele de ingineri ale Apple s-au miscat rapid, asa ca iOS 8.0.2 vine sa corecteze acea eroare foarte grava, dar si alte probleme din iOS 8 cum ar fi cele legate de HealthKit, SMS-uri, tastaturile terte, poze si multe altele. De asemenea, iOS 8.0.2 contine si cateva imbunatatiri, iar fata de iOS 8.0 vorbim despre un progres (mai mic sau mai mare, in functie de dispozitivele fiecaruia), si, deci, merita si este recomandat sa il descarci si instalezi.

Actualizarea la iOS 8.0.2 poate fi efectuata extrem de simplu urmand tutorialul: Cum sa efectuezi actualizarea la iOS 8.0.2 pe iPhone, iPad sau iPod touch wireless sau prin iTunes – Tutorial, insa daca, din diferite motive nu poti sau nu doresti sa descarci actualizarea prin OTA sau iTunes, atunci acest articol iti va oferi fisierele .ipsw pe care trebuie sa le descarci pentru a putea instala apoi iOS 8.0.2 pe dispozitivul propriu.

Descarca iOS 8.0.2 pentru iPhone, iPad si iPod touch si instaleaza-l

In primul rand, pentru a face actualizarea la iOS 8 prin metoda “.ipsw”, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.4 sau o versiune ulterioara a programului (descarca iTunes de aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.4, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS dispozitivului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Optiune/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs. Cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

iPad

iPhone

Nota: Daca iPhone-ul / iPad-ul tau functioneaza pe retelele operatorilor din Romania sau din majoritatea regiunilor ale Europei, atunci modelul este unul GSM (modelele CDMA sunt comercializate in special in America de Nord si unele tari din Asia).

iPod touch

2 COMENTARII

  1. am un iphone 5s si de cand am instalat IOS 8 am probleme cu bateria si am instalat si IOS 8.0.2 si la fel. mi se duce bateria chiar daca nu umblu la el.de ce?

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.