Cutia iPhone 6 si continutul ei sunt prezentate in primul unboxing (Video)

0
1559

Dupa ce am vazut prezentate dispozitive iPhone 6 si iPhone 6 Plus mai putin legal sau cu voia companiei Apple in cateva clipuri video, de dimineata o multitudine de recenzii facute noilor terminale ni le prezentau nu doar in cuvinte, ci si in poze sau clipuri video de buna calitate. Una dintre aceste recenzii, realizata de publicatia britanica T3, ne prezinta si un prim unboxing facut modelului de iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch.

Cu aceasta ocazie, in clipul video de mai sus avem ocazia de a vedea pentru prima data cutia noului iPhone, aranjamentul interior, continutul ei, si, pe scurt, noul dispozitiv. Spre deosebire de ambalajele versiunilor anterioare de iPhone, Jony Ive si echipa au conceput o cutie mult mai simpla si eleganta ce nu contine nici macar o fotografie cu dispozitivul din inauntru, care asteapta sa fie pornit. In schimb, cutia contine in partea de deasupra o silueta texturata a dispozitivului, iar pe margini textele „iPhone 6” te anunta ca ceea ce ai cumparat este intr-adevar cel mai nou model de iPhone.

Separat de noul ambalaj complet schimbat al iPhone 6, in interiorul sau se afla castile EarPods, adaptorul de alimentare USB, cablul Lightning (cele doua componente sunt neschimbate), precum si documentatia si ghidul de initiere rapida pe care am avut ocazia de a-l vedea de luna trecuta. Desigur, deasupra tuturor, se afla dispozitivul iPhone, acesta fiind, de asemenea, prezentat pe scurt in unboxing-ul de 2 minute pe care il puteti vedea mai sus.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi puse in vanzare pe data de 19 septembrie, deci vineri ne putem astepta ca o multitudine de astfel de videoclipuri sa apara pe Internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.