Iata cum sa faci trecerea de la Android la iPhone

2
2225

Daca ai avut pana acum, din greseala (cum spune Apple), un dispozitiv cu Android si ai luat inteleapta decizie de a trece la iPhone, iPad sau iPod touch, atunci trebuie sa stii ca procesul de schimbare a sistemelor de operare este unul destul de simplu, iar cu iOS iti va fi extrem de usor sa te obisnuiesti. Cum iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt vazute de catre Apple ca fiind „mama tuturor upgrade-urilor”, compania americana a publicat un articol de asistenta in cadrul caruia plimba posesorii de dispozitive cu Android printr-un proces mai amplu de transferare a datelor de pe dispozitivele cu Android pe iPhone.

Ghidul complet creat de catre Apple include informatii despre cum poti migra adresele de e-mail pe iPhone, oferind deci utilizatorilor de dispozitive cu Android toti pasii de urmat pentru a adauga propriile adrese de posta electronica in aplicatia Mail (citeste si: Cum sa adaugati un cont de email pe iPhone si iPad – Tutorial). De asemenea, utilizarea unei aplicatii terte (Copy My Data pentru iOS si Android) pentru transferarea unor date cum ar fi contactele, calendarele si pozele este recomandata de compania americana, ea simplificand mult procesul de migrare.

Pentru migrarea pozelor, a melodiilor, cartilor si chiar a fisierelor PDF, compania Apple recomanda importarea acestora intai pe computer din dispozitivul cu Android, si apoi incarcarea lor pe dispozitivul iOS folosind aplicatia iTunes. Pasii pentru acest proces sunt de asemenea furnizati, iar cei care folosesc un Mac, pot instala Android File Transfer pentru a simplifica procesul de descarcare a datelor.

In legatura cu documentele, Apple recomanda tot importarea lor pe computer si apoi incarcarea pe iCloud pentru a le avea pe toate dispozitivele. Platforma iCloud.com si aplicatiile de productivitate ale suitei iWork sunt recomandate.

La final, articolul de asistenta al Apple face referire la App Store, acesta fiind noul loc de unde fostii posesori de dispozitive cu Android vor putea sa isi instaleze aplicatii pe noile dispozitive iPhone. Desigur, compania americana specifica faptul ca datele anumitor aplicatii bazate pe conturi sau sincronizarea in cloud a datelor vor ramane si pe noul dispozitiv automat ce te vei loca in contul tau (de exemplu, cartile din Kindle, documentele din Dropbox, etc.).

Poti accesa ghidul de mutare a continutului de pe un dispozitv cu Android pe iPhone urmand acest link. Iar daca esti nou pe platforma iOS si doresti sa afli cum se folosesc anumite aplicatii, atunci ai nimerit foarte bine, deoarece iTutorial.ro este singurul loc in care gasesti pe romana sute de tutoriale pentru iPhone, iPad, iPod touch si Mac. De asemenea, tot noua ne poti adresa orice intrebare doresti tu pe forum.

2 COMENTARII

  1. Buna! Spune-mi te rog daca urmez pasii astia: CONFIGURARI > GENERAL > RESETARE > STERGETI CONTINUT SI CONFIGURARI > STERGETI IPHONE > Urmatorul pas va cere parola ID-ului cu care telefonul a fost activat dupa care se reseteaza.
    Cand se deschide si bag contul meu de Itunes nu mai exista nici-o posibilitate ca telefonul meu sa fie blocat de la distanta? Multumesc!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.