Cateva videoclipuri hands-on timpurii ne prezinta iPhone 6 si iPhone 6 Plus in 4K

0
113

Chiar daca lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in China ar putea sa sufere o serie de amanari care vor afecta serios compania Apple pe partea financiara, chinezii sunt primii care se pot bucura de noile modele de iPhone pe care Apple le va pune in vanzare abia pe 19 septembrie.

Daca primele iPhone 6 functionale erau prezentate de chinezi inca inainte ca terminalul sa fie prezentat de catre Apple lumii intregi, iar ieri am putut vedea cateva imagini de calitate cu noile dispozitive, acum avem ocazia de a vedea primele clipuri video „hands-on” cu noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Venite tot din China, cele doua clipuri ne ofera o prezentare in format 4K a celor doua dispozitive noi si comparatii cu modelele precedente.

Primul clip video ne prezinta modelul de 4,7 inch al iPhone 6 si o prezentare a catorva dintre caracteristicile hardware ale terminalului. Mai mult decat atat, in acest clip mai putem vedea, printre altele, si o comparatie a noului dispozitiv cu iPhone 5s si iPhone 4s, precum si cu dispozitive Samsung Galaxy S5 si Alpha. Autenticitatea terminalului prezentat este confirmata nu doar de sistemul de operare rulat, ci si de apelul FaceTime audio efectuat de autorul clipului cu un alt dispozitiv iPhone.

Al doilea clip ne prezinta iPhone 6 Plus (modelul cu ecran de 5,5 inch) cu toate schimbarile pe partea de design, dar si noutatile software care il difera de modelul mai mic (de exemplu, modul vedere pentru ecranul principal si unele aplicatii).

Chiar daca acestea sunt primele prezentari mai detaliate ale noilor dispozitive iPhone, ne asteptam ca vineri sa apara prezentari si mai detaliate alaturi de primele recenzii. Desigur, in momentul in care ele vor aparea, noi le vom prezenta aici.

- Reclamă -