Daca la finele saptamanii trecute ne prezentau o serie de imagini de calitate cu carcasa reala a iPhone 6 de 5,5 inch, astazi francezii de la Nowhereelse au publicat si un clip video in care ni se spune ca este prezentata aceeasi carcasa iPhone Air alaturi de o husa de protectie creata special pentru viitorul dispozitiv iPhone.

Carcasa “gigantica” este vizibil mai mare decat cea a unui iPhone 6 de 4,7 inch, insa pastreaza intru totul designul acestui model fiind practic o versiune largita a acestuia.  Pastrand “intru totul” designul, automat pe carcasa iPhone 6 de 5,5 inch apar acele elemente vizibile din plastic, care vor adaposti probabil antenele dispozitivului. Acelea sunt probabil una dintre cele mai mari dezamagiri in legatura cu designul noului iPhone si ramane de vazut cat de bine sau rau vor arata pe un terminal complet asamblat. Alte caracteristici precum noua forma a blitului cu True Tone, noul logo incastrat sau un buton pentru adormire/trezire relocat raman vizibile pe carcasa dispozitivului iPhone-phableta.

Acest model de iPhone cu ecran de 5,5 inch este denumit in continuare de francezi “iPhone Air” si nu este exclus ca ea sa fie folosita in cele din urma de catre Apple in conditiile in care gama MacBook si iPad au deja dispozitive in componenta denumirii carora intra acest cuvant. Pe data de 9 septembrie vor fi prezentate ambele dispozitive iPhone, deci a mai ramas putin de asteptat pana cand vom vedea toate caracteristicile lor prezentate intr-un stil specific Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.