Asa ar fi aratat un Apple Watch cu cadran rotund

0
631

Cadranul ceasului inteligent pe care Apple avea sa il lanseze a fost un subiect de discutii in ultimele luni, insa totul a incetat in momentul in care compania americana a prezentat Apple Watch cu un cadran patrat nu doar pentru design, ci si pentru utilitate. Majoritatea ceasurilor inteligente de pe piata folosesc astfel de cadrane, iar acest fapt nu ne poate surprinde cu nimic din moment ce un cadran rotund este destul de impropriu pentru un dispozitiv cu ecran tactil (ne-o demonstreaza Morotola cu experimentul sau Moto 360).Captură de ecran din 2014.09.11 la 22.18.22

Unii dintre consumatori, insa, nu au fost multumiti de faptul ca ambele marimi in care este disponibil Apple Watch nu doar ca au acelasi design, dar au si acelasi cadran patrat. Asadar multi isi pun intrebarea: cum ar putea sa arate un Apple Watch cu cadran rotund? Designerul Alcion a deschis Photoshop-ul si a creat primele modele 3D de Apple Watch care au cadran rotund.

Sincer sa fiu, sunt un fan al ceasurilor cu cadran rotund, iar creatia designerului imi place foarte mult (cu siguranta mai mult decat Apple Watch daca ar fi fost putin mai atent desenat). Dar un astfel de ecran nu este deloc practic pentru un ceas. Anumite elemente de pe interfata utilizator nu s-ar fi potrivit si chiar daca Apple ar fi creat un Watch OS special optimizat pentru cadranele rotunde (nu sa implementeze versiunea pentru cadranele patrate ca si Moto 360), ceasul nu ar fi fost practic. Sa ne gandim putin cat de mult ecran se pierde in partile de sus si de jos din cauza formei si astfel cat de mic ar fi fost spatiul de vizualizare a textelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.