Apple a programat un summit MFi in noiembrie pentru a prezenta producatorilor de accesorii noile tehnologii ale iOS 8

0
134

iOS 8 nu aduce noutati majore doar pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch si pentru dezvoltatori. Producatorii de accesorii pentru aceste dispozitive primesc si ei acces la noi functii ale dispozitivelor cu iOS pe baza carora pot sa revolutioneze aplicatiile din casa, accesoriile pentru sanatate si nu doar atat. Pentru a le prezenta mai bine noile tehnologii, modul in care ele functioneaza si cum pot fi implementate in noile accesorii, compania Apple a anuntat in cursul zilei de astazi data la care a stabilit un summit pentru programul de accesorii Made for iPhone/iPad/iPod.

Evenimentul va avea loc intre 12-14 in China si va fi focusat pe prezentarea modului in care se va putea beneficia de HomeKit, HealthKit, iBeacon, Bluetooth si nu numai. Principalele puncte de atractie ale summitului din acest an vor fi, insa, HomeKit, pachetul de API-uri creat special pentru accesoriile pentru casa (incuietori, lumini, sisteme de alarma, sisteme de detectare a fumului si nu numai), dar si pe tehnologia iBeacon, creata in mod special pentru magazine sau locurile publice si folosita pentru promovarea anumitor produse sau furnizarea unor detalii de care un vizitator ar putea sa fie interesat.

Primii producatori de accesorii au anuntat deja lansarea unor produse compatibile cu noile tehnologii ale Apple si cu siguranta foarte multe alte astfel de anunturi urmeaza sa fie facute in cursul acestei toamne.

Programul Apple MFi este singurul astfel de program prin care producatorii accesorii primesc (contra cost) de la Apple licentele necesare pentru a produce diferite produse care sa fie compatibile cu dispozitivele iOS si noile tehnologii. Apple ajuta producatorii inscrisi in program sa perfectioneze accesoriile compatibile cui dispozitivele sale, dar le si promoveaza (de exemplu, in magazinul sau). Producatorii interesati se pot inregistra la Apple pentru evenimentul care va avea loc intre 12-14 noiembrie in orasul Shenzen din China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.