Apple urmeaza sa adauge aplicatia Poze si pe iCloud.com

0
373

s0007_changeappIntr-un moment nu foarte fericit (citeste si: Poze cu zeci de vedete dezbracate au ajuns pe internet din cauza unei posibile vulnerabilitati a iCloudcompania Apple urmeaza sa faca o mutare destul de importanta legata de modul in care noi ne putem accesa Pozele. Galeria foto iCloud, o functie a serviciului care va sincroniza si stoca toate pozele tale, va fi disponibila pe iOS 8, OS X Yosemite, unele PC-uri si web potrivit unei descoperiri facute acum.

Chiar daca functia nu este inca disponibila decat in versiune beta pe iOS 8.0, se pare ca iCloud.com va include in curand o versiune web a aplicatiei Poze pentru Mac (ce nu a fost lansata inca). Un utilizator a reusit sa inregistreze o captura de ecran facuta unui document de asistenta creat de catre Apple pentru iCloud, iar aceasta atesta ca printre aplicatiile afisate pe computerul celor de la Apple se numara si Poze (o aplicatie ce nu este inca prezenta nici in conturile utilizatorilor si nici in cele ale dezvoltatorilor).eroare poze icloud

In momentul accesarii acestui link de catre dezvoltatori, acestia vor primi un mesaj de atentionare precum cel de mai sus care le confirma in mod cert existenta unei aplicatii Poze, dar care nu poate fi incarcata din cauza unei probleme. Aceasta este inca o confirmare destul de solida, intrucat daca linkul respectiv ar fi fost unul gresit, atunci browser-ul ar fi afisat un mesaj de eroare fara a deschide site-ul iCloud sau ar l-ar fi redirectionat automat catre o adresa cunoscuta.

Momentan nu se cunosc prea multe detalii in legatura cu aplicatia Poze pentru web, insa aceasta ar putea sa includa o functionalitate destul de simpla ce se va rezuma la vizualizarea si administrarea galeriilor foto iCloud. Exista, insa, posibilitatea ca aceasta aplicatie Poze pentru web sa aibă o functionalitate asemanatoare celei care va inlocui de la anul programele Aperture si/sau iPhoto pe Mac.

Recent, Apple a facut numeroase imbunatatiri in privinta securitatii iCloud, a adaugat un sistem de verificare in doi pasi pentru platforma web si a lansat aplicatiile iCloud Drive si Configurari. Data la care aplicatia Poze va fi lansata pe web este necunoscuta la fel si alte detalii in legatura cu ea.

- Reclamă -