Cu toate ca in urma cu doar un an Apple lansa primul model de “iPad Air“, adica a cincea generatie a iPad cu ecran de 9,7 inch, insa mai ingust, mai subtire si mai usor, tehnologia actuala i-ar permite sa reduca si mai mult din dimensiunile tabletei astfel incat sa o faca si mai atractiva pentru consumatori. Noile informatii privitoare la iPad-ul pe care compania americana, daca pastreaza traditia ultimilor doi ani, il va lansa in octombrie, vin de la DigiTimes.

Publicatia asiatica sustine ca a auzit noi lucruri din interiorul lantului de furnizori ai companiei din Cupertino, insa stim cu totii ca sursele lor nu s-au dovedit mereu a cunoaste prea bine planurile Apple. Citand surse “apropriate productiei”, cei de la DigiTimes ne informaza ca iPad Air 2 (iPad 6) va ramane neschimbat in ceea ce priveste dimensiunile si rezolutia ecranului, insa va veni cu un profil mai subtire, un procesor mai rapid si un cititor de amprente Touch ID “imbunatatit”. Mai mult decat atat, aflam ca Apple a apelat la furnizorii de ecrane TPK si GIS pentru a produce toate unitatile necesare.

Am spus mai sus un cititor de amprente Touch ID “imbunatatit” pentru ca asa apare in stirea celor de la DigiTimes, insa din cate stiu eu, iPad Air, si niciun model anterior, nu au Touch ID. Probabil ca sursele lor au alte informatii. Chiar si asa, implementarea unui senzor de indetificare a amprentelor Touch ID pe toate modelele de iPad lansate anul acesta este foarte probabil intrucat tehnologia introdusa pe iPhone 5s anul trecut a fost suficient de imbunatatita si devine tot mai necesara pentru iOS si securitate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.