Cel mai mare operator de pe glob a dat startul precomenzilor pentru iPhone 6

0
556

Chiar daca iPhone 6 nici macar nu a fost prezentat inca de catre Apple, iar compania americana nu ofera operatorilor posibilitatea de a-i anunta produsele inainte de lansare, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe glob isi permite acest lucru cu sau fara acordul companiei americane. Se pare ca o sesiune de precomenzi a inceput la China Mobile in Beijing ea fiind cat se poate de oficiala mai ales ca apare si pe site-ul web al operatorului.

China Mobile Beijing merge pana intr-acolo incat permite consumatorilor sa aleaga intre modelele de 4,7 inch si 5,5 inch ale iPhone 6, confirmand, daca mai era nevoie pentru cineva, nu doar ca viitoarea generatie a iPhone va avea un ecran mai mare, ci si dimensiunile lui. Cu toate acestea, insa, operatorul chinez nu ofera imagini ale dispozitivului sau o data a lansarii, desi persoane „din interior” sustin ca primii consumatori care au facut o precomanda vor primi terminalele la mijlocul acestei luni (iPhone 6 urmeaza sa fie pus in vanzare pe 19 septembrie, daca Apple va pastra traditia ultimilor ani).

In conditiile in care nici macar nu stiu cum arata, ce aduce nou sau pretul iPhone 6, chinezii au inregistrat peste 33 de mii de precomenzi pentru iPhone 6 in cadrul campaniei derulate doar in Beijing. Cifra poate ca nu vi se pare una impresionanta in conditiile in care operatorul are 700 de milioane de abonati, iar Beijingul are peste 20 de milioane de locitori, insa ea a fost atinsa in cateva ore (campania de precomenzi a inceput marti seara) si nimeni nu stie cum arata sau ce stie sa faca terminalul final (nici macar pretul nu a fost anuntat).

China Mobile comercializeaza dispozitive iPhone numai din luna ianuarie a acestui an, incheierea unui parteneriat cu operatorul fiind o realizare pentru Apple. Ramane, insa, de vazut cum va reactiona compania americana la modul in care a procedat operatorul.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.