OS X 10.9.5 Mavericks este cea mai recenta (si probabil ultima) versiune a OS X 10.9 pe care Apple o testeaza impreuna cu dezvoltatorii de aplicatii si pe care urmeaza sa o lanseze in saptamanile care urmeaza. La exact o saptamana distanta de lansarea OS X 10.9.5 build 13F24, in cursul acestei seri compania din Cupertino a publicat pe portalul dedicat dezvoltatorilor si in App Store (pentru membrii AppleSeed si dezvoltatori) OS X 10.9.5 build 13F31. Cea de-a sasea versiunea beta a OS X Mavericks 10.9.5 a fost, asadar, lansata si vine la distanta de mai bine de o luna de prima versiune beta.

Diferenta intre build-urile celor mai recente doua versiuni ale OS X 10.9.5 (la fel ca si in cazul diferentei dintre ultimele doua versiuni beta) ne sugereaza faptul ca inginerii Apple au lucrat din greu pentru a implementa o serie de corecturi si imbunatatiri. In continuare, insa, fara a specifica noutatile, Apple anunta dezvoltatorii care vor descarca beta 6 ca trebuie sa testeze cu atentie conectivitatea USB, USB Smart Cards, driverele placii grafice, Safari si conexiunile Thunderbolt.

Dezvoltatorii de aplicatii si membrii echipei de dezvoltare, AppleSeed, vor putea descarca OS X 10.9.5 beta 6 pe propriile Mac-uri atat prin intermediul sistemului Actualizare software al OS X, cat si prin intermediul portalului dedicat dezvoltatorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.